Vad Àr Skumo?

Skumma skum moln = Skumo!
Skumo Àr ett skum format till skarpa figurer efter era önskemÄl. Dessa lyfter effektfullt och svÀvar mot himlen. Det Àr den unika formulan i kombination med helium och kvÀvgas som gör det möjligt genom vÄra maskiner.

Är Skumo miljövĂ€nligt?

JA! Skumo Àr 100% miljövÀnligt!
Till skillnad mot ett ballongutslÀpp som tar tid för naturen att bryta ner och med fara för djurlivet sÄ Àr Skumo inte farligare Àn skummet du diskar i. Resterna av skummet efterlÀmnar enbart en blöt flÀck som torkar.
Drivgaserna Àr Àven dom 100% miljövÀnliga!

Hur lÄngt och hur högt flyger en Skumo?

Detta Àr helt beroende pÄ vÀder och vind. Men mellan 1-50 kilometer och med en höjd upp till 1.5 km! Du kommer alltsÄ inte se en Skumo försvinna förrÀn den Àr en liten prick pÄ himlen.

Hur stor kan en Skumo göras?


Skumo Àr i dagslÀget begrÀnsade till en diameter pÄ 90cm.

Vilka former av Skumo kan tillverkas?

Detta beror helt pÄ hur avancerad form ni vill ha.  Titta under galleriet för en fingervisning och skicka gÀrna in en bild till oss sÄ Äterkommer vi med ett förslag.Vi behöver ca 5 arbetsdagar för att fÄ fram din Skumo-mall.

Kan Skumo fÀrgas?


Ja, vi har 17 standardfÀrger som vi Àven kan blanda ut om det skulle krÀvas. Skicka in era önskemÄl sÄ Äterkommer vi med ett förslag. Exempelvis röda hjÀrtan eller gula bananer Àr inga problem.

Kan Skumo anvÀndas inomhus?

Ja, Skumo kan anvÀndas inomhus. Vi rekommenderar dock en takhöjd pÄ minst 10 meter för att fÄ det effektfullt (blöta flÀckar kan uppstÄ i taket).

Fungerar Skumo i alla vÀder?

Vi har testat Skumo ner till minus 15 grader samt i lÀtt duggregn med goda resultat. Men vid kraftigare regn samt vid hÄrd vind (över 14m/s) gÄr det inte att anvÀnda.

Vad krÀvs vid ett event?

Vi har allt som behövs med oss för ett event men det Àr att föredra om det finns 230V-eluttag i anslutning. Vi kan Àven köra allt via batterier om det inte finns ström att tillgÄ.

Vad kostar det?

Beroende pÄ eventets storlek och er önskade uppnÄdda effekt med Skumo dvs hur mÄnga och hur stora moln som önskas sÄ diskuterar vi gÀrna detta med er och lÀmnar en kostnadsfri offert. Kontaka oss nu!

Kort fakta om maskinerna: I dagslÀget har vi 3st olika storlekar pÄ Skumo maskinerna. 1.Stora Skumo maskinen kan skapa moln med en diameter pÄ 90cm varje 30sek. (Maskinens storlek Àr 1200 x 1200 x 1100mm) 3.Mellan maskinen kan skapa moln med en diameter pÄ ca 60cm varje 20sek 2. Lilla Skumo maskinen kan skapa moln med en diameter pÄ ca 30cm varje 10sek.  (Maskinens storlek Àr 450 x 450 x 700mm) Samtliga maskiner kan producera fÀrgade moln.

Pages